Caut blog de noapte.Rog seriozitate.

November 1, 2008

Urasc blogurile. Asta a fost prima impresie care s-a afisat cand am citit primul blog. Era un “uite furnica,scriu despre furnica,uite norul scriu despre nor” (cum ar spune Cabral) gen de blog. Le am pe ale mele nu ma intereseaza de ale voastre. L-am descoperit apoi pe Zoso (nu,nu de la Mircea Badea) si s-a mai atenuat din rautate. Si uite asa cu blogroll de la zoso am descoperit si restul de blogeri buni, sau cum isi doresc ei sa se numeasca. A trecut o galagie de vreme de la primul Zoso-ism citit si s-au schimbat lucruri, majoritatea in rau.

Din anumite motive … fusul meu orar e un pic pe dos. Adica dorm ziua si citesc noaptea(nu ma judecati,stiu in ce oala sunt). Problema e ca: ei sunt oameni normali (sper) care face nani si la 4~5 dimineata, eu nu am ce sa rasfoiesc. Am un folder imens de bookmark-uri cu bloguri indraznete,geniale,pertinente, usor plictisitoare, amuzante, informative etc. Recunosc, jumate din noapte e acoperita de lectura lor si de link-uri, dar se sfarsesc prea repede.

Nu, nu ei sunt problema. Oamenii scriu  mult, constant si bine. Eu sunt ala ciudat. In concluzie, stie cineva un bloger (sau mai multi) care scrie noaptea si doarme ziua? (blog U.S.A. exclus)

p.s. am incercat forumuri si social networks, dar toate ajung in acelasi punct. singurul care e treaz cu mine ar fi 4chan.org dar cine a fost acolo stie de ce nu vreau sa ma intorc. (you have destroyed my humanity /b/)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: